Irreális, ami történt, amikor megpróbálták levágni a közel 961 kilós disznót! Ha meglátod, elájulsz! ITT a videó:


Egy internetes szenzációvá vált videó riasztotta fel a közvéleményt egy rendkívüli jelenségre: egy monstrum nagyságú disznóra, ami akár egy rémmese főszereplője is lehetne. A 1998-ban rögzített felvételek egy olyan állatot örökítenek meg, amely a történelmi feljegyzések szerint a legnagyobb súlyú disznó volt Tajvanon az elmúlt két évszázadban.
Az állat tulajdonosainak csupán 18 hónap alatt sikerült elérniük, hogy a disznó súlya elérje a bámulatos 961 kilogrammot. Tragikus véget ért élete: Sajnos, az állat élete utolsó időszakában már szenvedett a túlzott súlytól. Annyira elhízott, hogy végül képtelen volt saját lábán megállni, mivel azok nem bírták el a testének óriási tömegét. Mikor elérkezett az ideje, hogy a disznót levágják, húsz erős férfi beavatkozására volt szükség, akik jelentős erőfeszítések árán tudták csak mozgatni és feldolgozni az állatot. Nem egyedi eset: Habár ez a disznó esete különösen szokatlan, nem ő az egyetlen ilyen példa.
Tajvanon és más ázsiai országokban régi hagyomány a disznók nagymértékű hízlalása, amely leginkább gazdasági okokból történik, különösen nagy ünnepek, mint a kínai újév alkalmával, amikor magasabb áron lehet értékesíteni őket. Egyesek pedig szimplán kedvtelésből vagy akár különféle kulturális és társadalmi események keretében szeretnének óriási méretű disznókat tartani. Összességében elmondható, hogy ez a tajvani óriásdisznó szerte a világon megdöbbenést és csodálatot váltott ki rendkívüli méretével. Az ilyen típusú esetek, amikor az állatokat ilyen extrém méretűre hizlalják, ritkák ugyan, de minden alkalommal lenyűgözőek és valósággal elképesztőek.

AKTUÁLIS:

Főoldal