Ilyen boldog Galambos Boglárka a közel 53 éves milliárdos új szerelmével– mutatjuk a szerelmeseket:


Galambos Boglárka, Lagzi Lajcsi lánya, szívét egy 29 évvel idősebb milliárdosnak adta, aki korábban már felbukkant a hírességekről szóló cikkekben. Galambos Lajos, azaz Lagzi Lajcsi otthonából mostanában inkább csak kevésbé vidám hírek kerültek elő, különösen a betegséggel küzdő és börtönbüntetését töltő énekes állapotával kapcsolatban. Most azonban egy jó hír is érkezett: lánya, Galambos Boglárka és Csipak Péter milliárdos összehozta a sors.
A kapcsolatuk különösen illeszkedik a képbe, mivel Boglárka mint divattervező, a gba Style márka alapítójaként tevékenykedik, míg Csipak Péter a budapesti Fashion Street egyik alapítójaként vált ismertté. Blikk azt szúrta ki, hogy Csipak Péter március 8-án nem csak úgy általában a nőket köszöntötte, hanem egy hölgyet konkrétan: Galambos Boglárkát. Az üzletember a következőket írta: „ha én úriemberként viselkedem a hozzám tartozó nővel, azzal megadom számára a lehetőséget hogy száz százalékban élje meg mellettem a nagybetűs nőiességét. És amikor ennek a mély, belső nőiességnek a fénye rám ragyog, akkor érzem úgy, hogy férfiként kiteljesedtem. Boldog nőnapot!”
A két érintett egyelőre hallgat, de a lapnak egy névtelen informátor erősítette meg a kapcsolatot, többek között a következőket mondva: „nagyon boldogok együtt, Péter a tenyerén hordozza kedvesét, és az üzleti tapasztalatával is szívesen segíti vagy ad tanácsot, ha szüksége van rá.”
Büntetés. Csipak Péter korábban már fizetett néhány milliós büntetést, most bontásra kötelezik. Fo­tó: Gy. Balázs Béla

AKTUÁLIS:

Főoldal