Hoppá! Magyar Péter nem akármilyen szerelmes fotóval üzent Varga Juditnak ma este:A közösségi média napjaink egyik legfontosabb platformja, ahol sokan osztják meg életük fontos pillanatait, érzéseiket, gondolataikat. Legutóbb Magyar Péter tett hasonló lépést, amikor egy megható képet osztott meg kedvesével, Vogel Evelinnel, feltehetően volt feleségének, Varga Juditnak üzenve. A fotó alatt a “Csak együtt sikerülhet!” felirat szerepelt, amely egyértelműen a szerelmet és az összetartozást fejezi ki.
A képen Magyar Péter és Vogel Evelin látható, akik már korábban is alkottak egy párt, még Varga Judittal való házasságuk idején. Vogel Evelin, a csinos és sokoldalú belsőépítész, kreatív tervező és üzletasszony, egy igazán tehetséges és sikeres szakember. A Vogel család tagjaként számos területen kipróbálta magát, és híres apja, Vogel Zsolt, a vízipólós legendák közé tartozik. Az időzítésnek jelentősége van, hiszen nemrégiben kiderült, hogy Varga Judit korábbi igazságügyi miniszter egy új kapcsolatban találta meg boldogságát Windisch Lászlóval, az Állami Számvevőszék elnökével.
A kép tehát nemcsak egy egyszerű pillanatot örökít meg, hanem egyfajta üzenetet is hordozhat Varga Judit felé, ami az új kapcsolati helyzetére és az új irányba történő lépésre reflektálhat. A szerelmet, az összetartozást és az új kezdeteket jelképezi, és sokakban kíváncsiságot és érdeklődést vált ki arra vonatkozóan, mi következik ezután mindhárom fél életében.

AKTUÁLIS:

Főoldal