1 perce érkezett! Itt a drámai fordulat Magyar Péternél! Amikor már senki nem számított rá, megtörténik 😮😮 EZ a nő OLYAT tett...


Ma az Index mellett a rogáni propaganda média másik zászlóshajója, a TV2 kezdte meg a színvonalas lejáratásomat. A konkrét állításaimat természetesen meg sem kísérelték cáfolni, de odáig eljutottak a “független” médiamunkások, hogy Magyar Péter a politikai szépfiú szerepét épitgeti.
Innen is üzenem a TV2 hírigazgatójának, a NER egyik üdvöskéjének, Szalai Viviennek, hogy egy országos hírműsor feladata nem az én fényképeim elemzése, sokkal inkább olyan kérdések megválaszolása, hogy a TV2 évente hány milliárd forint bújtatott állami támogatást kap az állami vállalatokon keresztül. Jól emlékszem, hogy miként kapta meg minden cégvezető az ukázt, hogy százmilliókért hirdessen a TV2 éjszakai, senki által nem nézett műsorai között.
ui.: Kedves Vivien, a te fotóid és tevékenységed is megérne egy-két műsort. Jó fej leszek és egy konszolidált fotót teszek ide. Oszd meg, hogy Vivien is lássa!

AKTUÁLIS:

Főoldal