Hoppá! Erre nem voltunk felkészülve! Kiderült ki valójában Molnár Gusztáv ÚJ szerelme.. a döbbenet kiült mindenki arcára, mikor kiderült ki Ő:


A színész és kedvese fél éve vannak együtt. Február közepén mi is beszámoltunk róla, hogy Molnár Gusztávra újra rátalált a szerelem. Akkor arról mesélt, hogy csak ritkán tud párjával találkozni, mert hétköznap Kassán próbál, ezért csak hétvégenként tud Budapestre járni. „Eddig minden kapcsolatot nagyon intenzíven kezdtem, de most – a távolságnak köszönhetően is – a szó legjobb értelmében lassabban zajlik ez a folyamat.
Pont ennek köszönhetően úgy érzem, végre egy felnőtt kapcsolatban vagyok. Mindemellett nemcsak szerelmet, hanem barátot is találtam a páromban” – mondta akkor a Blikknek. Most azonban a színész meg is mutatta gyönyörű kedvesét.Forrás: Molnár Gusztáv Molnár Gusztáv és párja hasonló körökben mozogtak, és miután megismerkedtek egymással, kialakultak az érzelmek közöttük, most pedig abszolút komolyan gondolják a kapcsolatukat. Szépen-lassan, barátságból alakult át szerelemmé. Az elmúlt 1 hónapban mondtuk ki egymásnak, hogy egy pár vagyunk – mesélte a színész az rtl.hu-nak a kedveséről, akivel jelenleg távkapcsolatban élnek. Guszti hétfőtől péntekig Kassán próbál a közelgő előadására, a hétvégéket mindig együtt töltik Budapesten.
Igyekszünk értelmes, normális, minőségi időt együtt tölteni. Ez a kép, ami kikerült, egy jazz koncerten készült. Március második felében Guszti ismét visszatér Budapestre, ahol elkezd dolgozni második önálló estéjén. Párjával az összeköltözést azonban még nem tervezik. Tanulom magamat és a türelmet. Függő vagyok, és mindenre rá tudok függeni, ez a kapcsolatokra is igaz. Amikor az életem szerelmeivel megismerkedtem, szinte másnap összeköltöztünk, aztán tudjuk, mi lett a vége – mondta.

AKTUÁLIS:

Főoldal