Hoppá! Borította a bilit és alaposan kitálalt Tóth Gabi szerelme. Közel sem minden olyan szép..


Miután Tóth Gabi és Krausz Gábor 2023. augusztusában bejelentették, hogy szakítanak, rögtön megindultak a pletykák Papp Máté Bence és az énekesnő kapcsoaltáról. Ezek később igaznak is bizonyultak. Kiderült, hogy a Fricska Táncegyüttes és a Ritmus Akadémia alapítója, valamint a TV2 sztárja együtt vannak. Tóth Gabi azt a mai napig tagadja, hogy megcsalta volna a férjét, de az biztos, hogy a decemberi válás körül már bőven felvállalták a szerelmüket Papp Máté Bencével. Megszólalt Papp Máté Bence: De mi történt most? A Tények Plusz beszélgetett a táncossal, aki nem túlzás, drámai, megrendítő vallomást tett az interjúban. Elmondta, hogy rengeteg bántást kapott egész élete során, már gyerekként is meg kellett küzdenie a rosszindulattal.
Az tényleg nagyon érdekes, hogy mennyi hazugságot és hülyeséget írtak rólam. De valahogy ezt már gyerekkoromban megszoktam. Mert lehet, hogy van még egy kis maradványa, de régen nagyon sokat dadogtam. Akkor már nagyon kaptam az ívet azért, nagyon sokan kiröhögtek, nagyon sokan megbélyegeztek, jöttek ezek a lenézések fogalmazott az interjúban Papp Máté Bence a Kiskegyed szemléje szerint. Hozzátette, hogy mindez természetesen fájt neki, de megtanulta kezelni és rájött, mennyire nincs alapjuk ezeknek a beleszállásoknak. És mi van most vele? “Azt érzem, hogy ott vagyok az életben, ahol lennem kell, mert a szüleim hivatását folytatom. Kezd beteljesülni az álmom” – tette hozzá a táncos. Korábban akkor foglalkoztunk Papp Máté Bence és Tóth Gabi párosával a Mosthir.hu oldalon, amikor együtt léptek fel és kőkemény üzenetet küldött az énekesnő az embereknek Hevesen a közös koncert alatt.
Papp Máté Bence említette a dadogást. Mit kell erről tudni? A dadogás olyan beszédzavar, amely esetében a beszédfolyamatosság akadályozott, akaratlan ismétlések, hangok, szavak illetve kifejezések elnyújtása által, valamint önkéntelen szünetek vagy olyan blokkok által, amelyekben a dadogó személy képtelen a hangok produkciójára. A „dadogás” kifejezés alatt általában akaratlan hangismétléseket értünk, azonban a kifejezés magában foglalja a beszéd előtti szokatlan mértékű hezitálásokat és szüneteket, amelyekre a mondatokban vagy szavakban dadogó emberek hivatkoznak, valamint bizonyos hangok elnyújtása is ide tartozik – írja a Wikipedia. Mit lehet még tudni róla? A világon ma (2014) kb. hetvenmillió ember dadog, ami a világ populációjának nagyjából 1%-a. A nemek aránya 3:1 a férfiak javára. A zavar az esetek 65%-ában kialakul még hároméves kor előtt, és 85%-ában három és fél éves korig bezárólag kezdődik.

AKTUÁLIS:

Főoldal