FRISS! Ettől félt mindenki és megtörténik: Rettenetes dolgot közölt a királyi palota MA ESTE a rákbeteg Katalin hercegnéről:


Rendkívüli hírek érkeztek a királyi palotából: A Hírek szerint III. Károly király részt fog venni a húsvét vasárnapi ceremónián, amelyet a brit uralkodói család hagyományosan a Windsorban található Szent György-kápolnában tart. A jelentések alapján Katalin hercegné, aki jelenleg rák kezelés alatt áll, nem fogja látogatni ezt a szertartást. A 24.hu információi szerint a rákbetegséggel küzdő monarha az ünnepi családi ebédet idén nem szervezi meg, ezt Buckingham-palota is megerősítette.
Tekintettel az egészségügyi állapotára, a 75 éves király a ceremónián várhatóan Kamilla királyné társaságában fog helyet foglalni, távol a többi hívőtől. III. Károly király február 5-én jelentette be, hogy prosztata műtétje után rákot állapítottak meg nála, és megkezdődött a kezelése. A húsvét vasárnapi istentisztelet közel két hónapos visszavonulás után lesz az első nyilvános megjelenése. Katalin hercegné, aki március 22-én nyilvánította ki, hogy hasi műtét után nála is rákot diagnosztizáltak és jelenleg preventív kemoterápiás kezelés alatt áll, ebben az évben nem vesz részt a húsvéti ceremónián. Várhatóan Vilmos herceggel és három gyermekükkel szűk családi körben ünnepel.

AKTUÁLIS:

Főoldal