Kitört a botrány! Csúnyán összeverekedett Zalatnay Cini és Kiszel Tünde - ITT a videó róla:


A kamerák rögzítették, amikor a naptárdíva és az énekesnő összeugrott és mindketten a medencében végezték. Zalatnay Cini nem először ütött… Hogy mi állt a cicaharc hátterében? Természetesen a hűtlenség. Zalatnay Cini ugyanis összekavart Kiszel Tünde párjával, ami egy közös vacsora során ki is derült. „A te parfümödet éreztem mosáskor!” – ordította Tünde, aki kirúgta maga alól a széket és fúriaként ugrott neki az énekesnőnek, aki persze nem hagyta magát.
Mindez persze csak egy forgatókönyvíró elméjében született meg és végül a Holnap történt című bulvármozi képsorain elevenedett meg. A történet szerint Zalatnay összejött a balatoni alvilág fejével, akit Ihos József alakított. A románc szépséghibája csupán annyi volt, hogy a „csúcsbűnöző” a naptárdíva férje volt. Íme az ominózus jelenet, ami 1:07:12-nél kezdődik! Zalatnay Cini beindította a nagy „pofonofont”. A Ripost megkereste Zalatnay Saroltát, akit arról kérdeztünk, hogy került-e már hasonló helyzetbe. Az énekesnő pedig nevetve mesélte el, hogyan intézte el azt a hölgyet, akivel annak idején félrelépett a szerelme, Csapó Gábor vízilabdázó. Az első gondolatom az volt, hogy velem sosem történt olyasmi, mint a filmvásznon, de most eszembe jutott az egyetlen eset, amikor… – kezdte nevetve Cini, majd belekezdett az „asztalborító” pofon történetbe. „Ha jól emlékszem, éppen egy szovjet turnéról érkeztem haza, amikor felhívott egy kiscsaj és közölte, hogy nagyon szép vagyok azon a képen, ami a franciaágyunk felett van és egyébként szeretne a barátnőm lenni.
Azt hittem, rosszul hallok, de nem rendeztem jelenetet. Vagyis akkor még nem… Számonkértem Dudit, aki mindent bevallott, azt is, hogy ki a csaj” – mesélte az énekesnő, akinek nem sokkal később, remek lehetősége akadt a revansra. „Akkoriban a Zserbó terasza volt a törzshelyünk és egy szép nyári napon megpillantottam az említett leányzót, amint éppen a kávéját kortyolgatta. Ő is látott engem és kedélyesen üdvözölt is. Amint közelebb ért, elindítottam egy nyaklevest, ami olyan szépen sikerült, hogy nem csak a lány, de az asztalok és a székek is borultak” – számolt be az egyébként filmbe illő jelenetről Zalatnay Sarolta. Íme a felvétel:

AKTUÁLIS:

Főoldal