BORZALOM! TRAGÉDIA TÖRTÉNT! SÚLYOS kutyatámadás érte a kiváló Művészünket! Azonnal kórházba szállították, ahol sajnos hiába..


BORZALOM! TRAGÉDIA TÖRTÉNT! SÚLYOS kutyatámadás érte szeretett Művészünket! Kórházba került, azonnal műteni kellett: Failoni Donatella a közösségi oldalán osztott meg egy fényképet, amelyen jól látszanak a támadás következményei. A lánya és a saját kutyáját igyekezett szétválasztani, ekkor történt meg a baj.
Failoni Donatella alaposan megrémítette barátait és ismerőseit, amikor a közösségi oldalán megosztott egy fényképet, amelyen jól látszik, hogy az alkarjával valami nagyon komoly dolog történt – vette észre a Bors. Oszter Sándor özvegye először nem fűzött magyarázatot a képhez, végül egy újabb posztban adott magyarázatot a sérülésére. Ebből derült ki, hogy kutyatámadás érte. „Az előbb elmondtam, hogy a kutyák szétharapták a kezeimet és meg kellett operálni. Most jöttem a váci kórházból, ahol közel egy hétig feküdtem.
Kitűnő orvosok és kevés kivétellel nagyszerű ápolók. Borkó főorvos úr műtött, aki egy fantasztikus orvos” írta posztjában a zongoraművész. „Akkor elmondom, hogy is volt. A lányom kutyája nem bírja az én kutyámat és már többször megtámadta. Ezért mindig elkülönítjük őket. Sajnos valahogy rosszul lett rázárva az ajtó, ezért kiszabadult és nekiesett a kutyámnak. Én szét akartam választani őket és az én kezem lett szétharapva. Bocs a kisbetűkért, de egy kézzel tudok írni…” – számolt be a támadás részleteiről az özvegy. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal