BEJELENTETTÉK: Katalin hercegné haláláról szóló hír megrendítette a világot


Katalin hercegné haláláról szóló hír villámgyorsan elterjedt. Valóban elhunyt Katalin hercegné? Egyre több zavaros teória kerül nyilvánosságra. Annak ellenére, hogy állítják, minden rendben van vele, Katalin hercegné eltűnésével kapcsolatban sokan a legszomorúbb forgatókönyvet feltételezik, amit aztán nyilvánosan is terjesztenek… Katalin Hercegné Kórházi Kezelése és Közlemények:
A Kensington-palota 2023. január 17-én adott ki egy közleményt, amelyben bejelentették, hogy Katalin hercegnét az előző nap sürgősségi alapon szállították kórházba egy tervezett hasi műtét miatt. A palota hivatalos közleményében azt is kiemelték, hogy a hercegné minden hivatalos megjelenését húsvétig felfüggeszti. Továbbá tájékoztattak arról is, hogy a műtét sikeresen zajlott le, azonban Katalin hercegnét még legalább két hétig a kórházban kell maradnia lábadozás céljából. A brit királyi család tagjainak egészségügyi állapota mindig is kiemelt figyelmet kapott a nyilvánosság részéről, de Katalin hercegné esete különösen nagy érdeklődést váltott ki.
Utoljára 2022. december 25-én látták nyilvánosan a gyerekeivel, ami óta eltűnésével kapcsolatban számos spekuláció látott napvilágot. A palota azonban csak szűkszavúan kommunikál az ügyben, ami további találgatásokra adott teret. Összeesküvés-elméletek és a Hercegné Állapota: Az internetezők gyorsan összeesküvés-elméleteket kezdtek szőni Katalin hercegné hosszabb távú nyilvánosság előli eltűnésével kapcsolatban. Többek között felmerült, hogy a hercegné komolyabb egészségügyi problémákkal küzd, mint ahogy azt a palota közölte. Spanyol újságírók, mint Concha Calleja, még azt is sugallták, hogy Katalin kómába esett, amit a királyi család hivatalosan is cáfolt, minősíthetetlen pletykálkodásnak nevezve az állításokat.

AKTUÁLIS:

Főoldal