44 éves lett a 10 gyermekes Dóri. A férje megható levélben kéri, hogy köszöntsék fel Őt.. - Megkönnyeztük minden sorát:

"Drága Feleségem 44. születésnapjára 🥰 A március hónap a családunkban nagyon intenzív a születésnapok, névnapok és évfordulók tekintetében. Bár nem az online térben éljük a mindennapjainkat, de azért szeretném a következő sorokat itt is megosztani.
Egészen hihetetlen, hogy elröpült az idő. Sokszor nem is a betöltött éveink számából, hanem a gyermekeink növekedéséből látjuk ezt a megdöbbentő tényt. Amikor Dóri 44 évére gondolok, akkor hatalmas hála jön fel a szívembe. Azért mert egy olyan csodálatos nőt ismerhettem meg Benne, aki nem magáért él, aki féltő szeretettel visel gondot a családjáról, aki a nehéz helyzetekben is reménységgel tekint a jövőre, aki mellett öröm az élet, egy igazi társ, barát, szerető, támogató feleség. 🤩 Nem tudok elég hálás lenni azért a hatalmas munkáért, amit nap, mint nap belefektet a családunkba azért, hogy az működni tudjon.
Noha választhatta volna a sikeres karriert, ő mégis a nagycsalád mellett döntött. Ha bajban voltunk, együtt kiáltottunk Istenhez, nehéz helyzetekben is támogató szeretetével vett körbe. Minden nehézségen, akadályon kéz a kézben jutottunk át. Számtalan sikert, örömöt, boldogságot együtt éltünk meg. Az én sikerem az övé is, és fordítva is így van. A legjobb barátom, akivel mindent megoszthatok, akivel jó együtt élni. 😍 Aki mellett a szerelem nem kihűl, hanem újra és újra megerősödik és fellángol. Amikor ránézek, gyönyörködöm benne, belenézek gyönyörű kék szemébe, és eszembe jut, mennyire áldott vagyok. ❤ Boldog és hálás vagyok azért, hogy az életemet Dórival köthettem össze. Isten éltessen drága Szerelmem!

AKTUÁLIS:

Főoldal