1 perce érkezett! Ma reggel jött a hír Magyar Péterről: Barátnője erősítette meg a megdöbbentő hírt


1 perce érkezett! Ma reggel jött a hír Magyar Péterről: Gyertyát is gyújtottak. Rengetegen küldik most jókívánságaikat. Köszönöm a megszámlálhatatlan születésnapi köszöntést! Hálás vagyok. Gyermekkoromban mindig azt hallgattam, hogy forradalmi gyerek vagyok. Igyekszem meghálálni a bizalmat!
Magyar Péter (Budapest, 1981. március 16. –) magyar jogász, diplomata, politikus. 2024. március 15-én bejelentette pártalapítási szándékát, és egy alternatívát kínál a szerinte "mesterségesen megosztott" társadalomnak, akiknek az ellenzékből és a kormánypártokból is elege van. Nagyanyja Mádl Teréz, Mádl Ferenc egykori köztársasági elnök testvére. Nagyapja a rendszerváltás előtti Magyar Televízió Jogi esetek című műsorában főszereplő Erőss Pál, a Legfelsőbb Bíróság egykori bírája volt. Édesanyja Erőss Mónika, aki korábban a Kúria főtitkára volt, 2020 áprilisától pedig az Országos Bírósági Hivatal elnökhelyettese lett. 2006-ban vette feleségül Varga Juditot, három gyermekük született. 2023-ban elváltak.
Tanulmányait Budapesten és Hamburgban végezte, diplomáját a Pázmány Péter Katolikus Egyetem jogi karán szerezte 2004-ben. Szakmai pályáját a Fővárosi Bíróságon kezdte, majd a jogi szakvizsgái letétele után a nemzetközi ügyvédi területen helyezkedett el, társasági, kereskedelmi és versenyjogi területen segítette multinacionális vállalatok magyarországi beruházásait.

AKTUÁLIS:

Főoldal