Úristen! Mi lesz itt!? NAGYON bedurvult Magyar Péter! Szerda délután újabb központi embert nevezett meg és megsemmisítő bizonyítékokkal állt elő:


Az egykori NER-hez kötődő ügyvéd nem maradt csendben. Ahogy arról korábban már hírt adtunk, Varga Judit egykori férje, Magyar Péter, a pedofilbotrány kirobbanása után gyorsan a figyelem középpontjába került, amikor két nappal ezelőtt egy élő Partizán-műsorban tárta fel a Fidesz-közeli bűnszervezet működését. Az esemény óta a kormányzati média egyre hevesebben támadja őt. Magyar hiteltelenítésére Rogán Antal és csapata azt a narratívát építette fel, hogy Magyar csupán egy sértődött személy, aki bosszúból támad, miután elvesztette állami megbízatait, így például az MBH Bank felügyelőbizottságának tagságát is.
A valóságban azonban Magyar önként távozott a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó banktól. Ezt bizonyító dokumentumot osztott meg kedden este az a NER-rendszerből kiábrándult ügyvéd, aki most az egész ország figyelmét magára vonja. Íme, Magyar Péter legutóbbi közleménye: Kiteszem ide a Mészáros féle MBH bank felügyelőbizottságából történő lemondó nyilatkozatomat. Miután bejelentettem a banknál a lemondásomat, ma kaptam meg a bank vezetőitől a dokumentumot aláírásra. Talán még ma kikerül a tőzsde honlapjára. Ma szintén visszaigazolta a Magyar Közút Zrt., hogy a minisztérium február 10-i nappal tudomásul vette a lemondásomat. Ennyit a propaganda sajtó hazugságairól. A valótlanságokat terjesztő sajtótermékek ellen sajtó-helyreigazítási eljárást indítok és ha szükséges, személyiségi jog pert is, csak hogy visszatérhessek az eredeti ügyvédi hivatásomhoz és hogy érezzék a törődést.
Ha a bíróság esetleg megítél valamilyen kártérítést, azt felajánlom a bicskei áldozatoknak. Ma megtudhattuk a nemzet vejétől, hogy ő nem akar a politikai csatározásokba belefolyni (nyilván azok hasznát élvezni egyszerűbb). Azt is megírta, hogy ő az épített örökség megmentéséért szeretne dolgozni. Szerintem ez egy nemes cél, esetleg egészítsük ki az ipari méretű lopás elleni harccal és fogjunk össze. Pár nap után végre felébredt (felébresztették?) a rogáni kommunikáció élcsapata és a Megafon aktivistái közpénzen megkezdték a személyeskedő lejáratásomat. Én egyébként sokukkal személyesen jó viszonyban vagyok és a továbbiakban sem foguk rájuk haragudni, mert mindenkinek meg kell élnie valamiből… Egy kérdés. Tudjátok, hogy melyik Tóni kedvenc állata? Az anti lop.

AKTUÁLIS:

Főoldal