Tóth Gabinak elege lett az országból: végleg külföldre költözhet – állítják


Tóth Gabinak elege lett az országból: végleg külföldre költözhet – állítják. Ki mit gondol? Tényleg meglépi? Lehet, hogy elérkezett egy kritikus pont? Tóth Gabi agyát – ahogyan ő fogalmaz – felcseszték és most végleg tele lett a “töke”? A napokban kiakadt és elmondta, hogy eddig bírta és hogy nem tűr tovább. Egyre inkább kezd az egész életútja Tóth Andiéhoz hasonlítani, aki mint tudjuk, hasonlóan a durva kritikák és a túlhajszoltság miatt döntött úgy, hogy visszavonul a zenei karriertől.
Egyesek szerint Tóth Gabi is erre készülhet, vagy legalábbis arra, hogy lezár egy korszakot. Olyan korábbi pletykák is felmerültek, miszerint az énekesnő külföldön akarna új életet kezdeni friss párjával, Papp Mátéval és Hannarózával. Szerintetek meglépné ezt, Tényleg itt hagyna mindent? Nagyon nagy a valószínűsége,hogy ez inkább egy alaptalan pletyka. Mindazonáltal semmi sem elképzelhetetlen. Egyesek azt vetik fel, hogy Tóth Gabi egy politikai fordulat esetén valóban elhagyná az országot, mivel üldöztetve érezné magát. Ő ugyanis konzervatív jobboldali családanyának vallja magát elsősorban. Az is benne lehet a plakiban ,mint mondta, bántotta, hogy a válása idején sok hamis tartalmú cikk jelent meg róla az újságokban, melyek arról szóltak, hogy hűtlen volt a férjéhez, vagy éppen nem ő neveli a gyerekét. Hangsúlyozta, hogy ezen állítások közül egyik sem igaz. Egy ismerkedős fázisban voltam még, ahol igazából főképpen nagyobb beszélgetések zajlottak a Mátéval. De ettől függetlenül a magánéletem egy ideje már nem jól működött a házasságomban – magyarázta az énekesnő, hozzátéve:
A környezete is tudott arról, hogy Krausz Gáborral voltak problémáik, de küzdöttek azért, hogy működni tudjon a házasságuk. Amikor realizálódott bennem, hogy érzelmileg merre húzok, akkor én azt letisztáztam. Nem történt az, hogy egy viszonyba keveredtem volna a párommal, és közben a férjemmel együtt éltem. Ilyen nem történt. Ez nagyon bántott, mert rám húzták ezt a csalfa feleség bélyeget. Hiába mondtam, hogy nem így volt, nem akartak hinni nekem. Ami a szakításukat övező botrányt illeti, Tóth Gabi elismerte, hogy szerinte ő is hibázott, korábban ugyanis kifelé csak a szépet és a jót mutatták a világnak a házasságukról. Hogy örökké együtt, és semmi nem tud minket szétválasztani, a hurrikán sem tudja ezt a házasságot szétszedni. Én is használtam olyan kifejezéseket akár a blogomban vagy a közösségi oldalaimon, amiből hirtelen jött az embereknek az, hogy akkor ez egy hazug dolog volt. Nyilván ez adott egy táptalajt a felháborodásnak – mondta a műsorban. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal