Tóth Gabi felháborodott a bébiszitter óradíján és EZT tette szegény nővel: "Nem vagyok hajlandó kifizetni vagyonokat pár óra segítségért" - RÉSZLETEK:


Az énekesnő legújabb blogbejegyzésében arról beszél, hogy jelenleg bébiszittert keres, de nem talál, ha pedig valaki jelentkezik nála, irreális elvárásai vannak. Bár a kommentelők szerint Tóth új stílusa egy erőltetett szerep, az énekesnő azt mondja, hogy ez az ő eredeti zenei identitása. A 34 éves előadó pár hét szünet után most újra nagy erőkkel akarna dolgozni, és elmondása szerint szüksége is van a munkára.
Ezért is keres segítséget a kislánya, Hannaróza mellé, ám néhány jelentkező olyan összeget mondott neki, amit nem tud, és nem is akar kifizetni. Sokan azt gondolják, hogy a magyar előadók is az amerikai sztárok színvonalán élnek. Hát nagyon nem. A többiek nevében nem tudok beszélni, nekünk nem is célunk. Engem tényleg nem a luxus tesz boldoggá. Imádom a hétvégi piacozásokat, a falusi csendes életet. Nem hordok luxuscipőket és megfizethetetlen táskákat sem használok. Hétköznapi életet élünk, csak más időbeosztásban.
Szóval a lényeg, hogy nem tudok kifizetni vagyonokat pár óra segítségért. Volt olyan hölgy, aki 600 000 Ft-ot kért (volna) – írta többek között az énekesnő, aki arról is szót ejtett, hogyan spórolnak a férjével. Most éppen van munkánk, de nem tudhatjuk, mi lesz. Én most spórolok. Figyelek arra, hogy mire költök, mert még mindig az a vágyam, hogy egy saját kis házunk legyen a Dunakanyarban, és Hanninak mindent megadhassak (az észszerűség határain belül persze) – olvasható a blogban. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal