Teljesen elszabadult a pokol - Dopeman durván nekiment Magyar Péternek! Hatalmas pofont kapott! ILYENRE még soha nem volt példa korábban:


Teljesen elszabadult a pokol - Dopeman durván nekiment Magyar Péternek! Hatalmas pofont kapott! ILYENRE még soha nem volt példa: Pityinger László, ismertebb nevén Dopeman, egyik alapvető üzenete az, hogy Magyar Péter semmiféle újdonságot nem tárt fel, amiről a társadalom már ne lett volna tudatában.
„Most lecsapom az igazságot” – ezzel a bevezetővel jelentette be február 13-án Az Igazi Dopeman TV az első DTV Battle Vlog videóját, melyben Dopeman az akkoriban leginkább vitatott közéleti ügyet, a kegyelmi botrányt és Magyar Péter kormányellenes állásfoglalásait helyezte fókuszba. Dopeman, aki egy évtizeddel ezelőtt még az ellenzéki erőkkel és mozgalmakkal érezte magát összhangban, 2021 táján vált nyíltan Orbán Viktor és a kormányzó pártok támogatójává.
A kedden megjelent, alig másfél perces videójában így fogalmazott kritikát az ő véleménye szerint a CIA által támogatott ellenzéki pártokkal és sajtóorgánumokkal, az általa „pixisből kipottyant nerseviknek” nevezett Magyar Péterrel, valamint a szerinte csupán a nézettségmaximalizálásra törekvő, szenzációéhes médiával szemben: Íme Dopeman videója:

AKTUÁLIS:

Főoldal