Schobert Lara bekerült a legszebb Magyar nők közé, és ITT tart már. Ahogy most kinéz, attól mindenki elájult: - Mutatjuk:


Schobert Lara lett Magyarország tizedik legszebb nője! Egy rangos online szépségversenyen hozta el a tizedik helyét , képernyőkön a mai napig szereplő Schobert Lara. Olyan szépségeket utasított maga mögé, mint Zimány Linda, Kulcsár Edina, Győzike, Tizedik lett az " Online szépségverseny a Magyar szépségekhez " című versenyen Schobert Lara. Schobert Lara a pár napja a Borsnak mesélt arról, hogy az utóbb időben az öccse, Norbi motiválja őt, nagyra becsüli ugyanis a kitartását.
Sajnos az ideje nem engedi, hogy minden nap konditerembe járjon, hiszen sok munkája van, és lovas edzésekre is jár. Az étkezésére viszont a korábbinál is jobban odafigyel, a jövőre nézve pedig a bulizást is hanyagolná az egészsége érdekében. Életmódváltásba kezdett Schobert Lara. Persze, Schobert Norbi és Rubint Réka gyermekeként egész életét átitatta az egészségtudatos létforma, most azonban plusz motivációt kapott. Testvére, Norbi nemrég látványos átalakuláson esett át, elképesztő izomzatot épített. Lara egyre gyakrabban fordul meg a konditeremben:
Itt tudja kitisztítani a fejét Fotó: Schobert Lara A Bors felkereste a 19 éves Larát, aki elárulta: Az öcsém, Norbi motivál. Nagyon becsülöm a kitartását, ő a példaképem. – kezdett bele Lara.

AKTUÁLIS:

Főoldal