MOST ÉRKEZETT! Szörnyű tragédia! MA DÉLUTÁN holtan találták meg az ország egyik leggazdagabb emberét és feleségét a saját házukban: - RÉSZLETEK:


Az ország kilencedik leggazdagabb embere volt. Holtan találták meg a felesége és a kutyája mellett a luxus tengerparti kastélyában a Forbes listáján is szereplő egyik milliárdost. A 64 éves brazil Jose Bezerra de Menezes Neto és a 62 éves kedvese, Luciana, valamint kutyájuk szombat reggelre virradóra hunyt el. A házaspárra fiuk, a 27 éves Rodrigo Passos Bezerra de Menezes talált rá. A boncolási jelentés szerint a szén-monoxid-mérgezésben haltak meg.
A helyi rendőrség úgy véli, hogy az épület fűtésére használt berendezések által okozott gázszivárgás okozta a tragédiát. Az ingatlan az egyik legdrágább volt Brazíliában, ahol Bezerra de Menezes Neto az ország kilencedik leggazdagabb emberének számított. Vagyona 1,55 milliárd brazil reál, azaz 110 milliárd forint. A bankár Humberto Bezerra ezredes fia volt, aki Juazeiro do Norte város polgármestere volt az 1960-as években – írja a DailyStar

AKTUÁLIS:

Főoldal