Most jött a szomorú hír: Tóth Gabinak elege lett az országból, végleg külföldre költözhet. Kiderül az oka is és hogy mikor:


Az énekesnő, Tóth Gabi, aki a magyar zenei élet egyik meghatározó alakja, napjainkban egyre több pletyka övezi a jövőjét illetően. A közelmúltban kijelentette, hogy “tele van a töke” a hazai állapotokkal, és komolyan fontolgatja, hogy végleg elhagyja Magyarországot. A döntés hátterében személyes és professzionális okok egyaránt meghúzódnak, melyek között szerepel a zenei karrierjével kapcsolatos túlhajszoltság és a nyilvánosság által nehezen kezelhető kritikák is.
Tóth Gabi frusztrációja nem egyedi eset a magyar celebkörökben. Hasonlóan Tóth Andi sorsához, aki a zenei pályát a túlzott nyomás miatt hagyta hátra, Gabi is úgy érzi, eljött az ideje egy változásnak. Az énekesnő nyíltan beszélt arról, hogy a közelmúltban érte támadások és a személyes életét érintő hamis állítások mélyen érintették. A válását követően terjedő pletykák, amelyek szerint hűtlen lett volna férjéhez, vagy hogy nem ő neveli gyermekét, Gabit különösen megviselték. “Egy ismerkedős fázisban voltam még, ahol igazából főképpen nagyobb beszélgetések zajlottak a Mátéval. De ettől függetlenül a magánéletem egy ideje már nem jól működött a házasságomban” – magyarázta az énekesnő, hozzátéve, hogy a környezete is tisztában volt a problémákkal, amik Krausz Gáborral, volt férjével fennálltak. A válás körüli botrányok és a “csalfa feleség” bélyeg, amelyet ráaggattak, tovább súlyosbították Gabi helyzetét.
“Hiába mondtam, hogy nem így volt, nem akartak hinni nekem” – mondta el fájdalommal a hangjában. Az énekesnő azt is elismerte, hogy a nyilvánosság felé mindig csak a kapcsolatuk pozitív oldalát mutatták meg, ami végül táptalajt adott a kritikáknak, amikor a valóság kiderült. “Hogy örökké együtt, és semmi nem tud minket szétválasztani, a hurrikán sem tudja ezt a házasságot szétszedni. Én is használtam olyan kifejezéseket akár a blogomban vagy a közösségi oldalaimon, amiből hirtelen jött az embereknek az, hogy akkor ez egy hazug dolog volt” – tárta fel Gabi. Míg egyesek szerint Gabi tervei csupán pletyka, mások úgy vélik, egy politikai fordulat esetén az énekesnő valóban hagyhatja el az országot. Gabi, aki konzervatív jobboldali családanyának vallja magát, úgy érzi, üldöztetve lenne politikai nézetei miatt. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal