Most jött a megdöbbentő hír! Kórházba került Jákob Zoltán! Azonnal el kellett végezni a beavatkozást:


Most jött a megdöbbentő hír! Megerősítették: Kórházba került Jákob Zoltán! Mutatjuk a részleteket: Az egészség egy nagyon fontos, ám annál drágább dolog. Ha mindent a lehető legegészségesebben szeretnénk csinálni, akkor egészen elképesztő összegeket kell kifizetnünk.
Jó kérdés, hogy kell-e több a sportnál és egészséges étkezésnél, hisz kevesen viszik ennél extrémebb irányba egészségük megőrzését. Vannak azonban olyanok, akik egészen extrém módokon próbálnak meg fiatalok maradni. Ilyen Jákob Zoltán is, aki nemrég egy egészen furcsa programba fizetett be egy svájci klinikán, hogy meghosszabbítsa életét. Instagram oldalán mutatta meg a videót, melyen éppen méregtelenítést végez rajta egy gép egy élethosszabbító program keretein belül. Közben táplálék-kiegészítőket szed és egyedi étrendet követ majd.
Természetesen a testmozgás se maradhat el, így edzéstervvel is készülnek neki. Azt, hogy hosszútávon mennyire lesz hatásos a módszer, még nem tudni, de reméljük jó hírekkel szolgál majd nekünk Jákob Zoltán. Íme a videó a kezelésről:

AKTUÁLIS:

Főoldal