Most érkezett! Újabb tragédia rázta meg az országot pár perce! Meghalt a Família Kft. színésze!Most érkezett! Újabb tragédia rázta meg az országot pár perce! Meghalt a Família Kft. színésze! A neves magyar színész, rendező, színházi igazgató és forgatókönyvíró, Szurdi Miklós, életének 73. évében távozott az élők sorából. Hosszan tartó betegség után hétfőn bekövetkezett haláláról Pásztor László, erdőkertesi polgármester számolt be.
– Szurdi Miklós az elmúlt években ebben a településen élt, ahol a helyi faluház és könyvtár igazgatói teendőit is ellátta. "Mély megrendüléssel fogadtam a hírt. Nagyon megkedveltem Őt, mert fiatalos gondolkodása és sajátos világlátása ösztönzően hatott a környezetére. Szurdi Miklós művész volt. Egy ember, akire számíthattam. Munkaerő, aki szívén viselte Erdőkertes kulturális életét. Egy hős, aki kitartóan viselte hosszantartó, komoly betegségét. Elment, és nagy űrt hagy maga után.
Köszönjük Miklós, hogy nekünk is voltál!" – írta a posztjában a polgármester. Szurdi Miklóst elsősorban a Família Kft. című televíziós sorozat révén ismerhette meg a közönség, de munkássága során olyan népszerű sorozatokban is közreműködött, mint a Linda, az Angyalbőrben és a Privát kopó. Élete során három házasságot kötött; első felesége Gór Nagy Mária volt, második házasságát Appel Edittel, míg harmadikat Xantus Barbarával. Hat gyermek édesapjaként is ismert.

AKTUÁLIS:

Főoldal