Most érkezett a hír Kerényi Miklós Mátéról! A Színház sírva közölte az országgal:


A Színház sírva közölte az országgal: 30 év után ezért hagyhatja ott az Operettszínházat Kerényi Miklós Máté!Ez lehet az oka. Kerényi Miklós Máté döntése, hogy 30 év után elhagyja a Budapesti Operettszínházat, sokak számára váratlanul jött, ám belső körökben már régóta számítottak rá.
A színházi körökben úgy tartják, Kerényi csak az első a sorban azok közül a neves művészek közül, akik hamarosan elköszönnek a neves intézménytől. Hetek, hónapok óta őrlődöm és vívódom, de végül azt a nehéz döntést hoztam meg, hogy ez az évad lesz az utolsó, amit a Budapesti Operettszínházban töltök. Szeptembertől nem lépek fel erre a csodálatos színpadra, nem leszek a társulat tagja. Döntéseim okairól nem szeretnék beszélni, nyilvánvalóan egy ilyen horderejű lépés nem csupa jó dolgok következménye. Mindezek ellenére azonban szeretnék csak a szépre és a jóra emlékezni, azokról beszélni, illetve a jövőre koncentrálni, új célokat, kihívásokat keresni!
Jelentette be Kerényi Miklós Máté a közösségi oldalán. Ő ugyan időt kért, hogy megszólaljon, ám néhány, a neve elhallgatását kérő kollégája beszélt arról, mi állhat Máté felmondásának hátterében. "Valószínűleg elege lett abból a rossz hangulatból, ami az elmúlt időszakban a színházban uralkodik. Sokan szomorú arccal, gyomorgörccsel érkeznek dolgozni. Szétesőben van a társulat, sorra állnak fel azok a kollégák, akikkel Máté is folyamatosan együtt dolgozott az évek hosszú során át. Nagyon sajnáljuk, hogy elmegy, de megértjük a döntését" – fogalmazott egy művész.

AKTUÁLIS:

Főoldal