MOST ÉRKEZETT! BORZALMAS TRAGÉDIA! Éppen kisfiáért ment az óvódába péntek délelőtt.. Híres magyar énekesnőnket gyászoljuk


Szörnyű Baleset történt 2024.02.09-én péntek reggel: Két autó ütközött péntek reggel a 6-os főúton Szekszárdnál, az egyik jármű vezetője a helyszínen életét vesztette – közölte a Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság. Egy héttel ezelőtt hárman haltak meg ugyanennél a csomópontnál. Két autó ütközött: Egy Bükkösd irányából Szekszárd felé közlekedő személygépkocsi ütközött össze egy Pécs irányába haladó gépjárművel. Felismerhetetlenségig roncsolódott az autó. Azonnal meghalt a sofőr:
A Bükkösd felől érkező autó vezetője a helyszínen belehalt sérüléseibe. A személyautó kidöntötte a STOP-táblát és letarolta a kereszteződésben lévő ház kerítését is. Középkorú nő az áldozat: A Kékvillogó.hu úgy tudja, az egyik autóban egy 37 éves nő utazott, aki az egyik legnagyobb magyar pop bandában volt énekesnő. A nőtől a Facebookon búcsúztak ismerősei. Az egyik hozzászóló azt írja: Isten nyugosztaljon D. Tóth Veronika.. Sose felejtjük a gyönyörű hangodat és mosolyodat.. - Őszinte részvétünk a családnak! Címlapkép: Illusztráció.

AKTUÁLIS:

Főoldal