Mindent bevallott! Bódi Margó behunyja szemét, nyel egy nagyot, ha Guszti EZT műveli vele! Az emberek kiakadtak:


Amikor Bódi Margót megcsalta a férje, nyelt egy nagyot, és élték tovább közösen az életüket. Bezzeg, ha Margóra akárcsak a megcsalás vádja vetül, templomban, eskü alatt kellett volna vallania, hogy ez nem igaz... Bódi Margó hűen őrzi a lovári hagyományokat, amelyek általában véve szigorúbbak, mint a többi roma nemzetség szokásai. Így mindig nagyon ügyelt arra is, hogy soha ne tudjanak róla pletykálni.
– A pletykáknak mindig van egy kis alapjuk. Világéletemben ügyeltem arra, hogy még ez a kis alap se legyen meg ahhoz, hogy bárki engem hűtlenséggel vádolhasson. Mert ha ez így lenne, hiába hisz nekem a férjem, akkor is mehetnék a templomba, ahol eskü alatt kellene vallanom, hogy nem csaltam meg az uramat – meséli Margó. Fordított esetben azonban az énekesnő becsukja a szemét. – Én nem veszem észre, ha Guszti megcsal... Voltak félrelépései, de nem csináltam belőlük nagy ügyet. Amikor a fiaink kicsik voltak, eszembe se jutott volna egy-egy ilyen kaland miatt vasárnapi gyerekeket csinálni a fiaimból.
Meg hogy kezdjünk el osztozkodni azon, amit közösen hoztunk össze... A férfiakban ott a vadászösztön, ezt el kell fogadni. Persze fáj, hogy ha ez megtörténik, de nem vagyok hajlandó ezért feldúlni a házasságomat. Guszti megkívánt egy sütit – és akkor mi van? Szeretem, imádom a Bódit, és ezért egy nő miatt sem fogom felrúgni a házassági eskümet! Egészségileg is rendben van: Margó egészsége, úgy tűnik, teljesen rendbejött a tavaly történt agyi infarktusa után. Bár bizonyos időközönként át kell esnie egy infúziós kezelésen, amely az erei állapotát javítja...

AKTUÁLIS:

Főoldal