Kihúzták az Ötöslottó számokat! Megvan ki vitte el a főnyereményt! REKORD NYEREMÉNY!


Kihúzták az Ötöslottó számokat! Megvan ki vitte el a főnyereményt! A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki: Az Ötöslottó 5. heti nyerőszámai emelkedő számsorrendben:50 (ötven)
54 (ötvennégy)
62 (hatvankettő)
80 (nyolcvan)
75 (hetvenöt)
Nyeremények:
Az 5. héten telitalálat nem született az Ötöslottón, azaz SENKI nem vitte el a főnyereményt, így a 6. heti sorsoláson már 5 milliárd 880 millió forint keresi majd gazdáját. Jokerszám: 982067
A 2024/5. játékhéten 250 millió forint kereste gazdáját a Jokeren. Mivel született telitalálatos szelvény, így a jövő heti várható főnyeremény 35 millió forint lesz. Mit tegyünk, ha nyertünk? Először is vigyázzunk a győztes szelvényre, mint a szemünk fényére, a számok eltalálásával ugyanis még nem került automatikusan a számlánkra a pénz. Hátborzongató belegondolni, hogy a lottózóban vásárolt papírfecni milliárdokat érhet, márpedig ha annyira szerencsétlenek lennénk, hogy elkavarjuk a győztes szelvényt, úgy bajosan fogják elhinni nekünk, hogy minket illet a nyeremény.
A legtöbb lottózóban nincs lehetőség kártyás fizetésre, aminek az adatai még talán alapot adhatnának igazunk bizonyítására, ha netán más próbálná beváltani a nyertes szelvényünket. Hogy ezt elkerüljük, nem árt, ha aláírásunkkal látjuk el a papírt, a legbiztosabb módszer azonban az online lottózás. Ha megtörténik a csoda, amennyire lehet, őrizzük meg higgadtságunkat, ne számoljunk be fűnek-fának a szerencsénkről, és ne mondjunk fel sebtében a munkahelyünkön, legalább addig maradjunk a fenekünkön, amíg minden kétséget kizáróan bebizonyosodik, hogy számíthatunk az adott összegre, és stabil pénzügyi tervünk van a jövőre nézve. Mentális szempontból fontos, hogy ne hagyjuk el addigi szokásainkat, különös tekintettel a hétköznapi kedvteléseinkre, különben könnyen kicsúszhat a lábunk alól a talaj. Ha már felvettünk a pénzt, ne akarjuk egyedül kitalálni, mihez kezdjünk az ölünkbe hullt vagyonnal. A giganyeremény egy tisztán működő elmét is könnyen elhomályosíthat, még hosszabb távon is nehéz felfogni és átlátni a ránk váró változásokat, ezért az akadályok, rejtett csapdák és a vagyonnal járó stressz áthidalásához vegyük igénybe megbízható befektetési és adótanácsadó, valamint egy jó ügyvéd segítségét, lesz miből kifizetni a honoráriumukat.Bár a nyereményt érdemes titokban tartani, a jó hírek gyorsan terjednek, így ha nem vigyázunk, számos ember tűnhet fel a színen – távoli ismerősök és ismeretlenek, ilyen-olyan szervezetek, kéretlen tanácsadók –, akiknek részesülni szeretnének a szerencsénkből. A zaklatások megelőzésére érdemes email-címet és mobilszámot váltani, utóbbit titkosítani. A számos horrorsztori mellett természetesen olyanok is szép számmal akadtak szerte a világban, akik sikerrel vették a lottónyeremény kihívásait. Vannak, akik néhány észszerű kiadás mellett megmaradnak addigi életük keretei között – egy milliárdos brit férfi például egy jobb autó vásárlása mellett csupán a háza nyílászáróit és a verandáját újíttatta fel –, mások az érdeklődési körüknek megfelelő vállalkozásokat építettek – a whiskygyártól a női pankrációs szervezetig találunk ilyet –, ők nem egyszer megjegyzik, hogy új életükben voltaképpen többet dolgoznak, mint a nyeremény előtt.

AKTUÁLIS:

Főoldal