RENDKÍVÜLI! Mi történt?! Tóth Gabi mai videós bejelentése MINDENT megváltoztat! Addig nézd meg, amíg le nem törlik! - ITT a felvétel:


Tóth Gabi visszautasítja a hűtlen feleség címkét, amit sokan ráaggattak, és állítja, hogy soha nem csalta meg Krausz Gábort. Az énekesnő Ágai Kiss András műsorában, a Mutasd magad!-ban nyilatkozott erről a témáról.
Tóth Gabi szerint a válásukról való megállapodásuk és a kapcsolatuk lezárása, valamint Papp Máté Bence megismerése körülbelül egy időben történt. "Egy ismerkedős fázisban voltam még, ahol igazából főképpen nagyobb beszélgetések zajlottak a Mátéval. De ettől függetlenül a magánéletem egy ideje már nem jól működött a házasságomban. Ami nem volt titok, a környezetem tudta, hogy vannak problémáink, és nagyon küzdünk, és próbálunk megtenni mindent, hogy ez működjön.
De igazából, amikor realizálódott bennem, hogy érzelmileg merre húzok, akkor én ezt letisztáztam. Nem történt az, hogy én egy viszonyba keveredtem volna a párommal, és közben a férjemmel együtt éltem. Tehát ilyen nem történt. És ez nagyon bántott, mert rámhúzták ezt a csalfa feleség bélyeget"- mondta Tóth Gabi.

AKTUÁLIS:

Főoldal