❗Most kaptuk a hírt Koltai Róberttől, megtörtént a legrosszabb - Nemzeti Gyász!


Gyászol Koltai Róbert: „Még fel sem tudtam fogni” Kollégáját, jó barátját vesztette el Koltai Róbert. Hunyadkürti György 73 évesen, váratlan hirtelenséggel hunyt el. A kaposvári Csiky Gergely Színház Facebook-oldalán adta hírül, hogy 2024. február 26. napján, életének 73. évében váratlan hirtelenséggel elhunyt Hunyadkürti György színművész, a színház örökös tagja.
Az Érdemes és Kiváló művész részese volt a vidéki színház nagy előadásainak. Az előző évadban mutatták be nagy sikerrel Florian Zeller Apa című drámájának főszerepét, amelyet az idei szezonban is nagy sikerrel játszott. Koltai Róbert: Minden szerepben fantasztikus volt! Koltai Róbert a kaposvári teátrumban barátkozott össze hosszú évtizedekkel ezelőtt Hunyadkürti Györggyel. A Jászai Mari-díjas színész-rendező végtelenül tisztelte, szerette kollégáját, aki szinte az összes filmjében szerepelt is. Láthattuk a Sose halunk meg, a Megy a gőzös, az Ámbár tanár úr és a Szamba című filmjeiben, a közönség láthatta a József és testvérei – Jelenetek egy parasztbibliából és a Workshop című alkotásokban, a Kisváros, a Privát kopó és a Patika epizódjaiban is.
„Még fel sem tudom fogni, hogy Gyuri nincs többé” – mondta lapunknak megrendülve Koltai Róbert. Nagyon szomorú vagyok, váratlanul ment el, hatalmas veszteség barátilag és a szakma számára is. Kaposváron ismerkedtünk meg, ott, ahol ő igazán nagy színész lett. Mindig elbűvölve néztem az alakításait, ezért is hívtam szinte az összes filmembe. Tőle lehetett tanulni és mindig nagy boldogság volt vele együtt játszani, forgatni. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal