FRISS! Ez hihetetlen, de igaz! Elvitték az Ötöslottót. Ő a szerencsés! Íme a nyerőszámok! 😯


Itt vannak az Ötöslottó nyerőszámai,nyereményei: A Duna Tv Szerencse szombat nevet viselő műsorában szombaton, nem sokkal este fél nyolc után kihúzták az Ötöslottó nyerőszámait. Ahogyan arról a héten már írtunk az oldalon, akkora főnyeremény várta a játékosokat, amiből Dombóvár összes eladó ingatlanát meg lehetne venni.
Szám szerint ez azt jelenti, hogy 6 milliárd 45 millió forintot lehetetett nyerni. Megkezdték az Ötöslottó 2024/8. heti nyerőszámainak sorsolását, melyet ezúttal is élőben közvetít a Pénzcentrum. Várhatóan 19:35-re az is kiderül, elvitte-e valaki az 6 milliárd 450 millió forintos főnyereményt. Élőben közvetítjük a sorsolást; cikkünk folyamatosan frissül! Az Ötöslottó, Joker nyerőszámaiért, a nyereményekért görgess lejjebb. Az Ötöslottó nyerőszámai emelkedő számsorrendben a következők:

4, 15, 47, 59, 83

Jokerszám: 645442

1 darab telitalálatos szerlvény volt. Ő 6,5 milliárd forinttal lett gazdagabb. Gratulálunk! A 8. játékhéten nem volt tetlitalálat a Joker játékon, így a 2024/9. játékhéten 240 millió forint keresi majd gazdáját a Jokeren.

AKTUÁLIS:

Főoldal