Feldolgozhatatlan tragédia híre jött ma délutánra! Hatalmas név távozott közülünk! Ugye tudjátok, ki volt Ő:


Egy büntetés-végrehajtási egyenruhás tragikus módon elhunyt Csengeren szolgálat közben. Egy súlyos munkahelyi baleset történt csütörtök délelőtt a csengeri börtön építkezésén. Fehér László főtörzszászlós súlyos sérüléseket szenvedett szolgálat közben, és sajnos a helyszínen életét vesztette.
Az elsődleges információk szerint a Tiszalöki Országos Büntetés-végrehajtási Intézet munkatársa, aki a csengeri építkezésen teljesített szolgálatot, az építőanyagok depónálása közben szenvedett balesetet. A kollégái azonnal segítségére siettek, és értesítették a mentőszolgálatot. Sajnálatos módon, annak ellenére, hogy gyors és szakszerű segítséget kapott, már nem lehetett megmenteni az életét. A baleset körülményeit jelenleg a rendőrség vizsgálja. Néhai Fehér László főtörzszászlós feladatait mindvégig magas színvonalon, elhivatottan, kiemelkedő szorgalommal végezte.
Személyében mind emberileg, mind szakmailag egy rendkívüli kollégát, egy kiváló szakembert veszített el a testület. 2016-ban a büntetés-végrehajtási szervezet napja alkalmából Büntetés-végrehajtási Szolgálatért Emlékplakett „Bronz” fokozata elismerésben, majd 2023-ban 50. születésnapjára miniszteri jutalomban részesül- közölte közleményében a Büntetés-végrehajtás. Kiemelve, hogy a család gyászában osztoznak egykori kollégái, valamint a büntetés-végrehajtási szervezet teljes személyi állománya. Fotó: BV. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal