FEKETE SZOMBAT! BORZALMAS HÍR JÖTT PÁR PERCE! ELHUNYT A LEGNAGYOBB SZÍNÉSZÜNK! GENERÁCIÓK NŐTTEK FEL A FILMJEIN! HATALMAS VESZTESÉG - NYUGODJON BÉKÉBEN!


Elhunyt a csodálatos színész, gyászol az egész filmvilág! 76 éves korában elhunyt a Rocky és a Predator ikonikus színésze, Carl Weathers. A filmsztár, akit leginkább Rocky Balboa ellenfeleként ismertek, február 1-jén, csütörtökön hunyt el. Családja szerint álmában, békésen távozott.
Carl kivételes ember volt, aki rendkívüli életet élt. A filmhez, a televízióhoz, a művészetekhez és a sporthoz való hozzájárulásával kitörölhetetlen nyomot hagyott, és világszerte és generációkon átívelő elismerést váltott ki. Szeretett testvér, apa, nagyapa, partner és barát volt – írják. Carl Weathers legendás figura volt, aki mindmáig aktív volt színészként. Legutóbb a Csillagok háborúja rajongóit örvendeztette meg csodálatos játékával A Mandalóri című sorozatban, de számos fontos szerepe volt hosszú munkássága alatt. Karrierjét profi amerikaifutball-játékosként kezdte, de jó fizikuma hamar a filmek világába repítette.
Weathers egyből világhírnévre tett szert Apollo Creed nehézsúlyú világbajnok szerepében az 1976-os Rocky című filmben. Az ikonikus filmben Creed adta meg az esélyt Sylvester Stallone ikonikus karakterének, Rockynak a címvédésre. Weathers később újrajátszotta a szerepét az 1979-es Rocky II-ben, amelyben Creed visszavágott Rockynak, az 1982-es Rocky III-ban, amelyben Clubber Langgal került szembe, illetve az 1984-es Rocky IV-ben, amelyben a karakterét az orosz nehézsúlyú Ivan Drago ölte meg a ringben.

AKTUÁLIS:

Főoldal