Ebből botrány lesz..! Tisztázta a dolgokat! Tóth Gabi ma kikelt magából és végre elárulta az igazat! EZÉRT lépett ki a házasságából és hagyta el Krausz Gábort:


A celebvilág legmeglepőbb és legnagyobb figyelmet kapott híre volt idén Tóth Gabi és Krausz Gábor szakításának híre. Az elején záporoztak a vélt vagy valós információk arról, mi is történt köztük, de mára letisztultak a dolgok. Annyira, hogy Gabi a Sztárban sztár leszek! stúdiójából gratulált gyermeke apjának a Dancing with the Stars megnyeréséhez. Most új szerelmével, Papp Máté Bencével karöltve üzent azoknak, akik hasonló helyzetbe kerülnek: „Senki sem tudja, mégis mindenki jobban tudja, hogy mi volt, mit kellett volna és mit nem…
Maradjunk annyiban, hogy mindenki így boldogabb és ami a legfontosabb, Hannikának is így a legjobb, hisz végre boldogok a szülei! Sokan azért acsarkodnak, mert nem mernek lépni és benne maradnak egy rossz házasságban csak azért, mert azt hiszik az lesz a legjobb a gyerekeknek… ja meg mit szól majd a család, meg a falu népe, ha kilépek a házasságból… megsúgom, ez a legnagyobb baromság!Érzelmi hazugságban nevelni a gyermekeket, miközben nem hülyék és pontosan tudják, hogy semmi sem jó anya és apa között… így lesznek traumatizált gyerekekből felnőttek igazán …sok embernek só lett szórva a sebébe… mert a bátor emberek fájdalmat okoznak azoknak, akik nem mernek…Sok erőt mindenkinek és köszönjük a nem csőlátású embereknek a támogatást! ❤️”

AKTUÁLIS:

Főoldal