Csak ezt ne.. Gyászolunk! Az ország egyik legmeghatározóbb alakja hunyt el pár órája.. Felfoghatatlan a sokk:


Hatalmas veszteség! A Pécs Aktuál nevű oldal vetett véget a találgatásoknak és az összeesküvés-elméletek terjedésének. A helyi illetőségű hírportál három, egymástól független forrásból úgy értesült, Jakab Ferenc halálát öngyilk0sság okozta. A friss hírek szerint a tudós magánéleti okok miatt önkezével vetett véget életének.
Az egyik forrás szerint az egyetemen az a hír terjed, hogy a virológus felakaszt0tta magát és Jakab Ferenc testét pénteken reggel találták meg. Jakab Ferenc a koronavírus-járvány idején vált országszerte ismertté. A Koronavírus-kutatási Akciócsoport élén mindent megtett azért, hogy a járvány minél kevesebb áldozatot szedjen. Minden tudásával az oltások biztonságosságát és eredményességét hirdette, így jelentős érdemei közé tartozik, hogy a lakosság átoltottsága elérte a kívánt szintet.
46 éves korában elhunyt Jakab Ferenc virológus, a korábbi Koronavírus-kutatási Akciócsoport vezetője. Jakab Ferenc egyetemi tanárként és a Pécsi Tudományegyetem innovációs rektorhelyetteseként is tevékenykedett, emellett a Nemzeti Virológiai Laboratórium vezetőjeként is dolgozott. A Virológia Pécs Facebook oldalán közölték a szomorú hírt, és kiemelték, hogy az egyetem mély tisztelettel tekint Jakab Ferenc professzorra, aki saját halottjuknak számít. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal