BAJ VAN! A Szerencsejáték Zrt most jelentette be. Hatalmas csapás ez annak aki valaha lottózott, vagy lottózni akar..!! Rengeteg embernek lesz hidegzuhany:


Bejelentette a Szerencsejáték Zrt. a leállást! Most jött a hír, hogy leállást jelentett be a Szerencsejáték Zrt. Február 20-án rendszerkarbantartás miatt nem lesz elérhető az online fogadási rendszer, cikkünkben megmutatjuk a részleteket, hogy mire kell számítani:
Ekkora lesz a leállás, itt vannak a pontos részletek Február 20-án rendszerkarbantartást jelentett be a Szerencsejáték Zrt. 00:00 és 03:00 között. Ebben az idősávban elérhetetlenné válik az elektronikus fogadási rendszer, tehát az a következő rendszeren NEM lesznek elérhetőek, nem lehet rajtuk fogadni, játszani:
internetes
SMS
Okoslottó mobilalkalmazás
a weboldalak és
a terminálos értékesítés nem lesz elérhető.
A leállás érinti az elektronikus fogadási rendszereket (internetes, SMS, Okoslottó mobilalkalmazás), a szerencsejatek.hu és a tippmix.hu weboldalakat. Ekkora indulnak újra a rendszerek A rendszerek újraindítása legkésőbb 2024. február 20-án 03:00-ig megtörténik. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal