MOST ÉRKEZETT! Magyarország egyik legbrutálisabb balesete történt ma reggel, mentőhelikopter a helyszínen, rengeteg a sérült! Mindenkit megrázott KIK baleseteztek:


Súlyos baleset rázta meg az országot: Négy férfi sérült meg egy balesetben a Veszprém vármegyei Nagyesztergárt és Dudart összekötő , egyiküket életveszélyes állapotban mentőhelikopterrel szállították kórházba – közölte az Országos Mentőszolgálat kommunikációs osztálya az MTI megkeresésére. A tájékoztatás szerint a baleset másik három – könnyebb – sérültjét mentőautó vitte kórházba. Négy férfi sérült meg egy balesetben a Veszprém vármegyei Nagyesztergárt és Dudart összekötő úton péntek reggel.
Egyiküket életveszélyes állapotban mentőhelikopterrel szállították kórházba – közölte az Országos Mentőszolgálat kommunikációs osztálya az MTI megkeresésére. A tájékoztatás szerint a baleset másik három – könnyebb – sérültjét mentőautó vitte kórházba. A katasztrófavédelem azt írta, egy gépkocsi a két települést összekötő út 5-ös kilométerénél letért az úttestről, majd a fás, bozótos, árkos területre hajtott. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal