❗A fiai sem voltak ott a 91 éves Vitray Tamás esküvőjén.. Most kiderült, hogy mi történt! EZ azért nagyon durva: - De nézzétek a menyecskét!


A fiai sem voltak ott a 91 éves Vitray Tamás esküvőjén. Negyedszerre is megnősült Vitray Tamás. A legendás tévés nemrégiben mondta ki az igent párjának, az esküvő pedig olyan titokban zajlott, hogy a pár családtagjai sem voltak jelen Információink szerint a 91 esztendős, legendás televíziós vidéken, egy bensőséges ceremónia keretében házasodott össze titokzatos kedvesével. Úgy tudjuk, a szertartás annyira szűk körű volt, hogy egyikük családja sem vett részt rajta. – Csak ők és két tanú voltak jelen, a ceremónia pedig vidéken volt.
Az esküvő hírét ugyan tudatták a családtagokkal és a barátokkal, ám csak ők ketten voltak ott – súgta meg a Blikknek egy, a neve elhallgatását kérő informátor. A televíziós a magánéleti eseményeivel kapcsolatban rá jellemző szűkszavúsággal a Story magazinban jelentette be, hogy negyedszerre is megnősült. „Vitray Tamás hozzájárulásával ezúton ‘közhírré tesszük’, hogy már egy ideje nincs egyedül. Negyedik házasságában boldogan él a feleségével” – állt a lapban. Természetesen kerestük Vitray Tamást is, ám bővebben nem kívánt nyilatkozni. – Amit akkor mondtam, azt mindenkinek szántam bejelentésként – fogalmazott szűkszavúan, így arról sem mesélt, ki az, aki elrabolta a szívét. A Fókusz című műsor ajánlójó videójából azonban kiderült, az RTL-nek elárulták, Ivens Évával évtizedekkel ezelőtt ismerkedtek meg, ám már együtt is dolgoznak a tévés YouTube-műsorán. – Amikor Tamás 2019-ben ideköltözött, már itt laktam, bár több mint harminc éve ismertük egymást. Találkoztunk Interoperett és egyéb fogadásokon, előadásokon, tehát távolról követtük egymást.
Mint mindenki az országban, én is rajta nőttem fel, ő A Vitray Tamás. Amikor indult a Csakazértis, volt egy gondolata, hogy mi lenne, ha együtt dolgoznánk, így is történt. Ő olyan, ami lejön róla a televízióban, a csatornáján. A tökéletes férfi, azt gondolom – fogalmazott a videóban Éva. A tévésen látszik, hogy boldog, olyannyira, hogy három, zátonyra futott házasság után a negyedikbe is belevágott. Ő az élő példa arra, hogy a szerelem és a boldogság nem korhoz kötött, és azok 90 fölött is ránk találhatnak. – Minden elismerés, ez is. Hogy micsoda egy kiváló pasi vagyok, aki 87 évesen elválik. Mondhatták volna azt is, miért nem tudott megmaradni a fenekén egy öregember, aki tudta, hogy előbb-utóbb ápolni kell, gond van vele. Be szokták adni az ilyeneket öregotthonba, majd befejezik. Úgy éreztem, bennem van még annyi, hogy ezt érdemes megkockáztatni. Nem csak a kései időpont furcsa benne, hanem úgy jöttem el, hogy mindent magam mögött hagytam. Egyetlen dolog volt fontos, hogy minél előbb. Életre-halálra ment. Nem kívánok és nincs okom vádaskodni, de ha egy házasság eljut idáig, kár keresni a hibást – mondta a Kállay Bori színésznővel kötött házassága felbontása után Vitray Tamás, akinek második felesége Földi Teri színésznő volt, akivel tíz évig voltak házasok, és akkor váltak el hivatalosan, amikor a tévés megismerkedett Kállay Borival. A színésznő utolsó napjai­ban azonban mellette volt a kórházban, mert a nászuk ugyan véget ért, de a szeretet megmaradt közöttük. – Sajnos már arra sem volt lehetőségünk, hogy tudassuk vele, mellette vagyunk és elköszönni sem tudtunk. Akkor is az ágya mellett ültünk, amikor legyőzte őt a betegség – fogalmazott a tévés, aki annak idején Teriért hagyta el az első feleségét, Vasvári Teréziát. – Diákszerelem volt a miénk, az első szemesztertől tartott, és a szeretet a válásunk után is megmaradt. Ő a két fiam, Tamás és Péter édesanyja – mondta róla Vitray.

AKTUÁLIS:

Főoldal