A fél ország EZEN a Várkonyi Andrea képen röhög, Mészáros Lőrinc nem fog örülni, ha meglátja az biztos:


Várkonyi Andreán nevetnek az emberek, de Mészáros Lőrinc megúszta. Várkonyi Andrea az ország egyik leggazdagabb felesége. Az egykori televíziós műsorvezető Mészáros Lőrinc mellett találta meg a boldogságot, és bár vannak dolgok, amikről nem beszélnek, a napokban megjelent egy igen terjedelmes interjú Andreával, amiben számos témát érintett, és megannyi, eddig sosem hallott magánéleti titokról rántotta le a leplet. Várkonyi elárulta, hogy férje, Mészáros Lőrinc végtelenül romantikus;
Házasságkötésük 28. hónapja alkalmából 28 szál vörös rózsát kapott tőle, de állítólag a milliárdos férfi minden hónapban eggyel több szál virágot ad feleségének. A házaspár odafigyel arra, hogy mindig legyen elég idejük kettesben lenni, rendszeresen járják a természetet, sőt Lőrinc még vadászni is szokott. Mint minden házaspár, természetesen Várkonyiék is szoktak veszekedni, de ezeket általában nevetéssel szokták lezárni. Andrea elmondása szerint Mészáros Lőrinc szereti a feleségében, hogy ilyen karakán. Korábban elterjedt a férfiról, hogy hirtelen haragú és indulatos, de az egykori televíziós szerint már rég nem az az ember, aki volt; sokat csillapított rajta. Andrea azt is elárulta, hogyan szokták becézni egymást: „Nyilvánosan Lőrincnek vagy a férjemnek, odahaza Szívemnek, ő meg Életemnek becéz”. Várkonyi Andrea büszke arra, hogy Mészáros Lőrinc ennyire odafigyel az egészségére. A milliárdos heti három alkalommal edz, mindig csak az étele felét eszi meg, és kitűnő laboreredményei vannak.
Mészáros szerint egy férfinek kutya kötelessége jól kinéznie, ha olyan nő van mellette, mint a felesége. Az interjú nagyon sok emberhez eljutott, rengetegen olvasták, és a Napi Lego nevű oldal működtetőjét is megihlette. Tóth Gabi, Bud Spencer és Terence Hill, valamint Kiszel Tünde után a mesterséges intelligencia segítségével megalkotta Várkonyi Andrea Lego-szettjét, amin jókat nevetnek az oldal követői, de sérelmezik, hogy Mészáros Lőrinc lemaradt róla. VÁRKONYI EGY LUXUSJACHT ORRÉSZÉN ÁLL A LEGO-SZETTBEN, KEZÉBEN EGY JÓL BEHŰTÖTT HELL JEGESKÁVÉVAL, HÁTTÉRBEN PEDIG A MESÉS NAPSÜTÉSSEL. Ezek szerint Várkonyi Andrea ennyire szereti a Hell jegeskávét, de valóban felmerül a kérdés: miért nincs rajta Mészáros Lőrinc? Volt olyan kommentelő, aki megjegyezte, hogy ő úgy képzelte volna el inkább a házaspárt Legoként, mint a Titanicban Leonardo DiCaprio és Kate Winslet. Íme a fotó:

AKTUÁLIS:

Főoldal