1 PERCE ÉRKEZETT! Borzalmas repülőgép szerencsétlenség rázta meg az országot! A katasztrófavédelem megerősítette, sajnos Ő az áldozat:


Lezuhant az egyik leggazdagabb magyar milliárdosunk helikoptere! Sajnos nem ez az első ilyen eset, amiről beszámolunk: Lezuhant a milliárdos hírességet szállító helikopter, négyen meghaltak. Mutatjuk a pontos részleteket: Tegnap késő este tűnt el a radarról a jármű. Meghalt négy ember, köztük egy magyar illetőségű személy is, amikor lezuhant egy túristákat szállító helikopter Ausztriában, vasárnap hajnalban, írja az AP News. A pilóta, a másodpilóta és kettő utas is az áldozatok között van.
Eddig meg nem erősített információk szerint az egyik elhunyt a 20 leggazdagabb magyar milliárdos egyike volt, az 57 éves K. Zsolt. A hatóságok nagy erőkkel vizsgálják a katasztrófa okát. Egyenlőre csak annyit erősített meg a nyomozást végző hatóság, hogy a helikopter motorja hibásodhatott meg. Ez vezethetett a végzetes tragédiához. A túristákat utaztató cég, a Care Flight vezérigazgatója mély részvétét fejezte ki az elhunytak családjainak. Hírünket frissitjük, amint több információ áll rendelkezésre a sajnálatos tragédiáról.Címlapkép: Illusztráció. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal