1 perce érkezett! A börtönben házasodik újra Galambos Lajos? És pont Ő vele?! - Mindenkit ledöbbentett, ami most kiderült:


Amit elárultak. Itt a fordulat Galambos Lajoséknál! Bár Galambos Lajos és Boglárka már két évvel ezelőtt, több mint két évtizedes házasság után hivatalosan is különváltak, és már a jogi eljárás előtt is hosszú ideje külön éltek, úgy hírlik, Boglárka mégsem tudott új életet kezdeni.
Azt beszélik, mélyen megrendíti őt, amikor azt hallja, hogy három gyermekük apja alig fogyaszt ételt, és folyamatosan veszít súlyából a börtön falai között. – Annak ellenére, hogy már elváltak, Boglárka képtelen más férfi felé nyitni, és nem leli a boldogságot. Lehetséges, hogy amikor véget ér ez a rémálom, és Lajos szabadul a börtönből, ismét egymásra találnak – nyilatkozta korábban egy családi ismerős a sajtónak. Ezzel kapcsolatban a Star magazin megkereste Gazsi Gizit, a hírességek jósnőjét, hogy mondja el, mit jósolnak a kártyák, van-e esély arra, hogy Lajcsinak és volt feleségének még lehet közös jövője.
„Valóban látok rá esélyt, hogy újra kibéküljenek, annyira, hogy… a kártyák szerint újra összeházasodnak majd, és a - gyerekeik legnagyobb örömére - mégis együtt élik le az életük hátralévő részét. Lajcsi közelgő szabadulása után újra beköltözik az életükbe a boldogság és az állandóság, ráadásul anyagiak tekintetében is fellendülést mutatnak a lapok. Csak arra kell figyelni, hogy Lajcsi egészsége rendben legyen” – mondta Gizi.

AKTUÁLIS:

Főoldal