Váratlan fordulat! Exkluzív interjút adott Tóth Gabi és szerelme! Mindenkinél kiverte a biztosítékot, ami ott elhangzott:


Tóth Gabi és Papp Máté Bence Palkonyán adott egy exkluzív interjút a Mokka riporterének. Biztonságban van és szeretik: így nyilatkozott Tóth Gabi,,akit a Mokka stábja testvérénél, Palkonyán látogatott meg. Az énekesnő születésnapját ünnepelte szerettei körében: az önfeledt ünnepségen Holp Rebekának adott egy exkluzív interjút kedvesével, Papp Máté Bencével, akivel az elmúlt időszakban egymásban, a zenében és a táncban találták meg a nyugalmat.
A szerelmespár úgy nyilatkozott, sejtették, hogy kapcsolatuk felkavarja majd a médiát, ám akkora gyűlöletre, amely végül kettejüket övezte, egyikük sem számított. Különösen Gabi volt az, aki a célkeresztbe került, azok után, hogy a kapcsolata Krausz Gáborral véget ért, a közvélemény pedig egyértelműen a sztárséf oldalára állt. Mialatt a család és a közeli barátok kitartottak a pár mellett, addig Gabihoz hasonlóan Máté környezetében is akadtak olyanok, akik bedőltek a híreknek, híreszteléseknek. A környezetünket egy picit megsínylette ez az időszak. Az ismerőseink közt egy ilyen szűrő ment végbe, és akik velünk voltak igazán, azok velünk maradtak, akik meg csak úgy felszínesen, azok hittek a lapoknak, és így elveszítettük őket – mondta el a táncos, ám szerint ez tulajdonképpen egy kedvező fordulat volt, hiszen így egy olyan közeg jött létre körülöttük, amely tényleg, őszintén támogatja és szereti őket. Egy olyan szerető közegben vagyok, tehát olyan csodálatos családja van a Máténak, amiért nem lehetek elég hálás:
Hogy befogadtak, hogy együtt népzenére bulizhatunk akár az édesanyjával esténként, amikor vacsorát főz nekünk – tette hozzá Gabi, aki szerint ezek a pillanatok mindent felülírnak, és hiszi, hogy az idő mindent megold. A nehézségek közepette egyébként a tánc és a zene volt az, ami támaszt nyújtott nekik: emellett az énekesnő úgy véli, nagyon összekovácsolta kettejüket ez a nehéz időszak. Tóth Gabiék elmondták, bár a kapcsolatuk még friss, máris sokat tanultak egymástól, és kölcsönösen kiegészítik egymást, valamint több közös tervet is dédelgetnek, például egy táncos-zenés gyermektábort Pomázon. Azt azonban egyelőre még ők sem tudják, mit tartogat a jövő kettejük számára. Nem tudjuk, meddig tart, nem tudjuk, hogy mi lesz egy év múlva, két év múlva, mi azt tudjuk, hogy amit érzünk, az egy stabil dolog, és azt senki nem kérdőjelezheti meg, mert azt ő és én érezzük – magyarázta el az énekesnő.

AKTUÁLIS:

Főoldal