🖤 Tragédia kedd este🖤 Erre sajnos nincsenek szavak.. Hatalmas név távozott közülünk! Ugye tudjátok, ki volt Ő:


Tragédia: 43 évesen meghalt Dárdai Pál klubjának elnöke. A német másodosztályú Bundesliga csapatát, a Herthát vezető Dárdai Pál vezetése alatt álló klub hivatalosan is bejelentette, hogy a csapat 43 éves elnökét, Kay Bernsteint váratlanul érte a halál.
„A Hertha BSC szomorúan értesült arról a hírről kedden, hogy elnökük, Kay Bernstein, mindössze 43 évesen váratlanul elhunyt. A klub dolgozói és a Hertha közösség mély megrendüléssel és fájdalommal fogadta a hírt. Ebben a nehéz időszakban a klub együttérzése Kay családjával, barátaival és közeli munkatársaival van. A klub kéri, hogy tartsák tiszteletben az elhunyt családjának magánéletét ebben a tragikus időszakban” - áll a klub közleményében. Bernstein iránti szenvedélye a Hertha iránt az 1990-es évek elején kezdődött, és nyolc évvel később a Harlekins Berlin ultracsoport társalapítójaként és ideiglenes vezérszurkolójaként is tevékenykedett.
A klubnál az elmúlt évek gyenge szereplése miatt zavargások törtek ki, és a 2021/2022-es Bundesliga szezonban csak éppen hogy elkerülték a kiesést, ami miatt a hosszú ideje hivatalban lévő elnök, Werner Gegenbauer lemondott. 2022. június 26-án rendezett közgyűlésen Bernstein váratlanul lett megválasztva elnöknek, Frank Steffelel szemben. Bernstein emlékezetes lépése volt, hogy 2023 áprilisában visszahívta a csapat élére Dárdai Pál vezetőedzőt. Frissítés: a Bild információi szerint szívroham lehetett az elnök halálának oka.

AKTUÁLIS:

Főoldal