SZÖRNYŰ TRAGÉDIA! Most közölték a rettenetes hírt! Tragikus hirtelenséggel ELHUNYT EGYMÁS UTÁN KETTŐ legendás magyar sportoló is! Rengetegen gyászolják őket:


Tragikus hétvége, két magyar futballista is meghalt. Részletek: Botlik Gábor, aki az elmúlt négy és fél évben az Újhartyán csapatában futballozott, és mindössze 32 éves korában hunyt el. Ő és csapattársai a Pest vármegyei II. osztályban szerepeltek, az Újhartyán és az Aranyszarvas SE labdarúgóiként.
Mind az Aranyszarvas SE, mind az Újhartyán VSE a Pest vármegyei II. osztály Déli csoportjában játszik, ahol az Aranyszarvas jelenleg vezeti a tabellát, míg az Újhartyán két ponttal lemaradva a második helyen áll a tavaszi szezon kezdete előtt. A közelmúltban azonban sajnálatos esemény árnyékolta be mindkét klub hangulatát. Január 27-én, szombaton váratlanul elhunyt Botlik Gábor, aki nagy részét pályafutásának az FC Dabasnál töltötte, az elmúlt időszakban azonban az Újhartyán VSE-ben játszott.
A tragikus hírre válaszul vasárnap este gyertyagyújtással rótták le kegyeletüket a játékos emlékének az újhartyáni pályán. Néhány órával később, vasárnap hajnalban, 28 éves korában tragikus hirtelenséggel Viniczai Viktor is elhunyt. Az Aranyszarvas SE játékosa 2020-ban szerződött a tápiószentmártoni klubhoz, az őszi szezonban tizenkét bajnokin négy gólt szerzett. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal