Szívszorító videó szivárgott ki! ITT látni utoljára élve a tragédia előtt a Cobra 11 sztárját és két kislányát. CSAK ERŐS idegzetűeknek:


A népszerű német színész, Christian Oliver és a lányai tragédiája az egész világot sokkolta. A Cobra 11 egykori sztárja és a gyerekei repülőgép-balesetben hunytak el a karibi Bequia szigetén. A zuhanásról videófelvétel készült. A Blikk is megírta, hogy az 51 éves színész, a lányai, valamint a kisgép pilótája mind életüket vesztették. Azt, hogy a pilóta miért vesztette el az uralmát a repülőgép felett, jelenleg vizsgálják. Szemtanúk azonban arról számoltak be, hogy a Bellanca 17-30A Super Viking repülőgép pilótájának a szélviszonyokkal gyűlt meg a baja.
Voltak, akik úgy látták, a pilóta vissza akart fordulni a géppel, de a szél átvette az uralmat, így a jármű a vízbe csapódott. Christian Oliver volt felesége, Jessica Klepser és a család nemrég egy közös közleményt tett közzé a Wundabar Pilates nevű vállalat oldalán. A gyászoló édesanya a cég kaliforniai kirendeltségének regionális vezetője. A közleményben kitérnek arra, hogy Jessica Klepser mellett nagyszülők, nagynénik, nagybácsik és számos unokatestvér gyászolják a színészt és kislányait. A zuhanásról pedig itt található a felvétel:

AKTUÁLIS:

Főoldal