❗S.O.S❗ BAJ VAN! Ami most kiderült a Magyarországon kapható tojásokról, az mindenkit sokkolt! HA ilyen forrásból származó tojást vett, AZONNAL dobja ki! - RÉSZLETEK:


Mostanában komoly gond volt a német és a lengyel tojásokkal is. A külföldről származó tojások egészségügyi kockázatot hordozhatnak, ezért a Magyar Tojóhibrid-Tenyésztők és Tojástermelők Szövetsége az ellenőrzött termelésből származó magyar tojást ajánlja a fogyasztóknak. A tojásszövetség csütörtöki közleménye megjegyezte, hogy nemrég holland és német sajtóértesülések szerint rovarirtószer-maradványt, néhány napja pedig Lengyelországban nagy mennyiségű antibiotikumot találtak étkezési tojásokban.
Utóbbi azért is veszélyes, mert a magyar piacra különösen sok tojás érkezik Lengyelországból – tették hozzá. Mindenképp nézzük meg vásárlás előtt, hogy a tojás származási országát! Lehetőleg kerüljük a fent említett két országból való tojásokat. A külföldiekkel ellentétben a magyar gazdaságokban termelt tojások kiváló minőségűek és biztonságosan fogyaszthatók – írja a közlemény. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal