MOST mondta be a híradó! Hatalmas a pánik! Szörnyű TRAGÉDIA történt EZEN a magyar egyetemen! Nagy erőkkel vonultak ki a mentők, ám sajnos.. - MEGRÁZÓ RÉSZLETEK:


Meghalt egy jogászhallgató a pécsi egyetemen, a nő vizsga közben lett rosszul. Szörnyű tragédia a pécsi jogi karon, meghalt egy vizsgázó. A vizsgája előtti percekben öszeesett és meghalt egy hallgató a Pécsi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karának (PTE ÁJK) épületében kedden délelőtt - közölte a kar a honlapján. A közleményben azt írták, hogy a 45 éves női hallgató közvetlenül a vizsgája előtt lett rosszul, majd összeesett.Az esetnél jelen lévő két társa és egy oktató azonnal értesítette a mentőket, és haladéktalanul elsősegélyben részesítették a hallgatót.
A nő életét azonban a perceken belül kiérkező mentősök sem tudták már megmenteni. A PTE-ÁJK a közleményben részvétét fejezte ki az elhunyt hallgató családjának, és jelezte, hogy az egyetem pszichológiai segítséget biztosít a tragédiánál jelen lévő hallgatóknak és oktatóknak. Úgy tudjuk, a tétel kihúzását követően lett rosszul. Forrás: MTI. Címlapkép:illusztráció!

AKTUÁLIS:

Főoldal