Siessen! Egymást tapossák a magyarok EBBEN a magyar boltban a hatalmas leárazások miatt! Ilyenre még nem volt példa! - RÉSZLETEK:


Azt mondják, ezzel a karácsonyi időszak spórolását szeretnék segíteni.Még több az extra akció és a mennyiségi vásárláshoz kötött kedvezmény a SPAR és Interspar üzletekben – ez derült ki a boltlánc kibővített akciós újságjából. 1200 akciós ajánlattal indította az új évet. A döntést azzal indokolták, hogy az ünnepekre való készülődés a sok öröm mellett megterheli a fogyasztók pénztárcáit, ezért a tapasztalatok szerint a hétköznapok visszatértével, az év első hónapjában még jobban odafigyelnek arra, hogy miként spóroljanak. Ezt könnyíti meg a SPAR: – a szupermarketekben több mint 900, – az Interspar hipermarketekben pedig 1200 akciós ajánlattal találkozhatnak a vásárlók.
Ráadásul a következő hetekben elérhetővé válnak olyan árucikkek, amelyeknél bizonyos mennyiség megvásárlása esetén akár 55 százalék kedvezményben részesülhet a fogyasztó. A hetente csökkenő árakon túl az egyéb kedvezmények, akciók, hűség- és kuponajánlatok is elérhetők. Említést érdemel még a SuperShop-kártya használata is, amellyel nemcsak később levásárolható pontokat lehet gyűjteni, de további termékkedvezményekhez is hozzájuthatnak a vásárlók. Érdemes hétvégén is ellátogatni a SPAR és Interspar üzletekbe, hiszen péntektől vasárnapig extra ajánlatok lépnek életbe.

AKTUÁLIS:

Főoldal