!Rendkívüli! A család perel és próbálja mindenhonnan töröltetni Ezt – 23 év után került elő az eddig SOHA nem látott VALÓS felvétel Jimmy haláláról! - ITT a VIDEÓ:


Zámbó Jimmy tragikus halála kapcsán egy eddig ismeretlen, ám annál súlyosabb tartalmú videófelvétel bukkant fel a Szadai Televízió archívumaiban. A felvételen Zámbó Jimmy közeli barátai és testőre szólaltak meg közvetlenül a tragédia után, megosztva gondolataikat és emlékeiket a legendás énekesről.
A videón szereplők közül Turi Lajos énekes, aki az újév előtti buliban együtt ünnepelt Zámbó Jimmmyvel, elmondta, hogy az énekes józan állapotban volt, és semmilyen alkoholt nem fogyasztott az eseményen. Turi Lajos aznap reggel még együtt köszöntötte az új évet barátjával, így a tragédia hirtelen és érthetetlenül érte őt. Delhusa Gjon is megszólalt a felvételen, aki Jimmyvel jó barátságot ápolt az énekes életének utolsó szakaszában. Delhusa elmesélte, hogy aznap reggel sok telefonhívást kapott, és amikor felesége közölte vele a szörnyű hírt, az énekes életének egyik legsúlyosabb pillanatát élte meg. A videofelvételen megjelenik továbbá Tóth Krisztián, Zámbó Jimmy testőre, aki magát hibáztatta a tragédiaért.
Tóth Krisztián elmondta, hogy aznap nem szólt a megbízatása, és ezért nem tudott ott lenni Jimmy mellett. Ezt követően önmagát hibáztatta, mondván, hogy ha jelen lett volna, megakadályozta volna, hogy Zámbó Jimmy fegyvert vegyen a kezébe. Az elfeledett videofelvétel további részeiről és részleteiről egyelőre kevés információ áll rendelkezésre, de felkavaró és megdöbbentő háttérbeszámolót nyújt Zámbó Jimmy tragédiájáról. A felvétel előkerülése számos új kérdést vet fel, és a rajongókat továbbra is foglalkoztatja a legendás énekes halálának rejtélye. A videót ide kattintva tudod megtekinteni!

AKTUÁLIS:

Főoldal