Ő Magyarország első kisbabája, és a 36 éves édesanyja.. Üdv Blanka baba! Aki gratulál, Isten adja meg neki, ami hiányzik neki az életéből!! ❤️ Mutatjuk a piciről készült fotókat:


Blanka az országban, Donát a fővárosban jött elsőként világra idén. Ahogy tavaly, úgy idén is Zalaegerszegen született az év első babája Zalaegerszegen éjfél után 1 perccel született kislány lett az első újszülött 2024-ben vidéken. A zalaegerszegi egészségügyi intézményben maga a 36 éves édesanya árulta el, hogy Blanka a család második gyermekeként jött a világra. A kislány 3430 grammal és 49 centiméterrel, természetes úton született.
Egy kisfiú, Donát lett az év első fővárosi újszülöttje 2024-ben. Az ÉPC-Honvédkórház tájékoztatása szerint Donát 2 óra 10 perckor született 3080 grammal és 53 centivel, császármetszéssel. A kisfiú a család első gyermeke, édesanyja 28 évesen szülte. Tavaly Frittmann Hanna lett 2023 első babája Bács-Kiskunban és Magyarországon Újév napján 00:17 perckor, Kiskunhalason született meg Bács-Kiskun vármegye idei első babája, Frittmann Hanna. A kislány 2970 grammal és 46 centiméterrel, Dr. Czagány Anita szülész-nőgyógyász közreműködésével, császármetszéssel jött világra a Kiskunhalasi Semmelweis Kórházban. Hanna a soltvadkerti édesanya, a 20 éves Dakó Nikolett első gyermeke. Január elsején éjjel 1 órakor született meg az év első kecskeméti gyermeke, Molnár Regő. Az egészséges kisfiú természetes úton született, 3950 grammal és 53 centiméterrel, Dr. Dankó István szülész-nőgyógyász segítségével a Bács-Kiskun Megyei Oktatókórházban. A 26 éves édesanya és a baba is jól vannak. Regő, a Kecskeméten élő szülők, Molnárné Rőfi Renáta és Molnár Máté első csodálatos babája.

AKTUÁLIS:

Főoldal