Most kaptuk a szomorú hírt Erdei Zsoltról. Teljesen összeomlottak a rajongók:


Amikor a rivaldafényben álló hírességek nyíltan és feddhetetlenül osztják meg érzelmeiket, az mindig megható és felejthetetlen. Erdei Zsolt, az egykori profi bokszoló egy közelmúltbeli nyilvános szereplésén ilyen mély és őszinte érzelmeket tárta a közönség elé. Édesanyja emlékére szólva, a meghatottság könnyekben tört ki belőle.
"Édesanyámtól kaptam az életem legnagyobb ajándékait," mondta elérzékenyülve. Azt is bevallotta, hogy bár már hosszú ideje nem sírt anyja miatt, továbbra is küzd azzal a kérdéssel, hogy miért kellett őt ilyen korán elveszítenie. "Amikor édesanyám eltávozott, belül megtört valami. Még mindig keresem a választ arra, hogy miért kellett korán mennie." Erdei Zsolt nem csak az anyai szeretete iránti mély érzéseiről beszélt, hanem arról is, milyen volt gyerekként egy olyan családban felnőni, ahol az anyai szeretet alapvető jelentőséget kapott. "Négy testvér vagyunk, két húgom és egy nővérem van.
Egy olyan családban nőttem fel, ahol édesanyánk végtelenül szeretett minket. Bár voltak nehéz időszakok, a szeretet mindig jelen volt. Ez a legfontosabb a gyermeknevelés szempontjából." A 49 éves egykori mester az ökölvívás után a gyermeknevelés felé fordult, és ezt a pályát is családi értékekre alapozva választotta: “Életem nagy részét gyerekekkel töltöttem. Még 10-11 éves koromban kezdődött, amikor húgaim megszülettek. Mivel édesanyám és nevelőapám dolgoztak, gyakran rám bízták őket. Sokat voltam velük, etettem cumisüvegből, pelenkáztam őket.” Ez a megható esemény azt mutatja, hogy a család és a szeretet jelentősége nem ismer korlátokat, és a mindennapi élet legbanálisabb helyzeteiben is meghatározóak az emberi kapcsolatok.

AKTUÁLIS:

Főoldal