Most jött a hír! Meghalt a híres magyar focistánk, az ország egyik legnagyobb reménysége!


FÁJDALMASAN FIATALON, 34 ÉVES KORÁBAN MEGHALT A MAGYAR FOCISTA. A hátvédként ismert sportoló, aki a Kisvárda csapatában kétszer is NB III-as bajnoki címet nyert, váratlanul vesztette életét az Amerikai Egyesült Államok New Jersey államában, ahol még amatőr szinten folytatta futballkarrierjét. Tóth György tragikus korai haláláról a Kisvárda hivatalos közleményben számolt be.
A futballista 2011 és 2013 között viselte a kisvárdai mezszámot, és fontos szerepet játszott a 2012-es és 2013-as NB III-as bajnoki címek megszerzésében. A debreceni nevelésű játékos karrierje során Létavértesen, Nyíregyházán, Hajdúböszörményben és Balkányban is pályára lépett, és részt vett az amatőr magyar válogatottban is, amely Feczkó Tamás vezetésével bronzérmet szerzett az olaszországi Európa-bajnokságon 2013-ban.
Tóth György emlékének állít tiszteletet a New Jersey-i Garfieldi Magyar Klub, amely január 27-én, helyi idő szerint délután 2 órakor megemlékezést és adománygyűjtést szervez. A gyűjtés célja, hogy Tóth György maradványait hazaszállíthassák, és családja körében vehessen végső búcsút.

AKTUÁLIS:

Főoldal