Most jött a hír! EZ hihetetlen – Ekkor szabadulhat Lajcsi a börtönből! Amikor már senki nem számított rá, tényleg megtörténik:


A híres magyar zenész, Galambos Lajos, vagy inkább ismertebb nevén Lagzi Lajcsi, akinek az elmúlt kilenc hónapot a börtönkórházban kellett töltenie, hamarosan szabadulhat. Az énekes 2023 áprilisában került a Baracskai Büntetés-Végrehajtási Intézetbe, majd gyorsan a berettyóújfalui börtönkórházba szállították egy gyógyíthatatlan betegség miatt​. Az ügyvédje korábban kezdeményezte az otthonápolás lehetőségét is, amelyet a bíróság elutasított​.
A híresség egészségi állapota rengeteget romlott a börtönkórházban töltött idő alatt. Jelentések szerint részben önellátásra képtelen, sokat fogyott, és a hangulata is borongósra fordult. A bíróság jogerősen elutasította többszöri kérelmét arra vonatkozóan, hogy hazamehessen, így kénytelen volt a 3 év 6 hónapos büntetését a börtönkórházban letölteni. Lagzi Lajcsi családja, barátai és rajongói aggódnak amiatt, hogy milyen állapotban kapják vissza őt​. Jó magaviselettel és plusz feladatok elvégzésével az elítéltek büntetésük felét is megúszhatják. Galambos ügyvédei szerint a zenész körülbelül egy évet tölt majd bent, amiből már kilenc hónap eltelt.
A szabadulás pontos dátuma nem ismert, de a hírek szerint idén áprilisban várható​. Amint szabadul, várhatóan bejelentkezik a közösségi oldalán, hogy friss híreket és üzeneteket osszon meg a rajongóival. A közvélemény már most izgatottan várja, hogy Lagzi Lajcsi visszatérjen a nyilvánosság elé, és a zenei pályafutása folytatódhasson, miközben mindenki reménykedik a gyors és teljes felépülésében. Az énekes személyes élményeit és érzéseit valószínűleg megosztja majd a következő hónapokban, ami további figyelmet és támogatást generálhat a rajongói körében. - Origo.hu

AKTUÁLIS:

Főoldal